Image

Miner: it's all about the data

Miner – så kallar vi vår egna "edge produkt" som är bryggan till automationssystem och datagränssnitt av skilda fabrikat och utföranden. Tänk på miner som en outtröttlig kollega som frigör data från leverantörsspecifika system och överför dem till en central och öppen plattform för att skapa nya värden.

Miner kan både läsa och skriva data, exempelvis för att kunna hantera ändringar av börvärden och överstyrningar. Miner kan även ladda upp data till 3:e parts system eller köra beräkningar på data som den samlar in för att exempelvis trigga smarta larm.
 
Programvaran utvecklas kontinuerligt och förses med nya integrationsprofiler. Den kan köras som en fristående applikation i molnet och skyffla data för många fastigheter, eller som inbäddad mjukvara i byggnaderna för att agera nära källan kunna lagra data även om uppkopplingar bryts. För det vet vi att de kan göra ibland...

Vi har stora planer för miner och hoppas att den inom en nära framtid kan användas som den självklara lösningen som underlättar livet för fastighetsägare, systemintegratörer m.fl. där ute.

Kör i molnet eller i fastighet

Läsning av data

Skrivning till styrsystem eller API:er

Hantera tusentals datapunkter per installation

Lång och ständigt växande lista över integrationer

Alliance AWU, Bastec, Citect, Dedu, Elvaco, Fidelix, Iconics, Larmia, Lindinspect, Modbus, MQTT, Myrspoven, Nimbus, Power Admin, Proptech OS / Real Estate Core (REC), SNMP, TAC Vista, Tridium, Nordomatic/Kabona WDC, Vitec, Web Factory, Webport m.m. Listan över integrationsprofiler är lång och ständigt växande.

Våra utvecklare jobbar ständigt med nya integrationsprofiler åt våra kunder och det bästa är att när vi väl utökar listan med en ny integration, så blir den fritt tillgänglig för kunderna i anslutning till kommande uppdatering av Orbiq/Miner.

intro till miner

Kontakta oss!

Det finns flera sätt att kontakta oss, välj det som passar bäst:

  • Skicka ett brev eller vykort till adressen: iquest ab, Box 80, 129 22 Hägersten
  • Transportera dig till vårt kontor:Telefonvägen 30, Hissuppgång C, 1 tr (c/o Kolonien). Klicka här för vägbeskrivning.
  • Ring till Farhad på +46 70 416 34 00. Erbjudanden om diverse abonnemang, kontorsvaror, kryptovalutor, investeringsträffar, gratisluncher och liknande undanbedes
  • Du kan också skicka e-post med hjälp av formuläret på sidan.
Snälla fyll i de obligatoriska fälten.
Snälla fyll i de obligatoriska fälten.
Snälla fyll i de obligatoriska fälten.