Jobba på iquest

Vad roligt att du är intresserad av att bli en del av iquest!

Vi är ett litet men växande team som vill göra skillnad inom en bransch där det finns stora möjligheter till förbättringar. I Sverige spenderar vi större delen av våra liv i byggda miljöer som kräver enorma resurser för utveckling och förvaltning. Utifrån den ståndpunkten formades iquest, ett startup företag med en vision om att vara pionjärer inom hållbar fastighetsförvaltning.

Våra kunder utvecklar och förvaltar de byggda miljöerna som vi dagligen vistas i och vi brinner för att hjälpa dem bedriva lönsamma verksamheter inom ett hållbart ramverk.

Våra medarbetare trivs ihop och känner en stolthet över att tillhöra teamet. Vi hjälps åt och växer tillsammans. Alla medarbetares bidrag till verksamheten märks av och uppskattas av teamet som helhet. Vi får uppskattning för det vi gör, men vet att vi har mycket kvar att göra och det inspirerar oss. Den pågående utvecklingen präglar allt som vi gör. Vi tror på ständiga förbättringar och är inte rädda för att göra misstag. Det viktiga är vad man lär sig på kuppen och hur nästa iteration kan göras bättre.

Vi vet att man presterar bäst på sin arbetsplats när man känner sig bekväm och kan vara sig själv, därför satsar vi också på den sociala aspekten. Förutom våra något nördiga spelkvällar har vi också haft after-work med go-cart, biljard, pizzakvällar och mycket annat - och vi välkomnar såklart idéer på annat vi kan göra ihop! Vi äter lunch tillsammans med teamet dagligen, vi har gemensam frukost på fredagar och ibland sticker Lisa till Söderbergs Bageri och hämtar hem onsdags-munkar till alla som vill ha! I vårt lilla gäng värdesätter vi att alla får utrymme att vara sig själva, det blir mycket skratt och helt enkelt en trevlig arbetsmiljö.

För att kunna göra skillnad på riktigt måste vi bli fler. För rätt personer finns det alltid plats hos oss, på ett sätt eller annat. För maximal sannolikhet för en match bör du kombinera din fantastiska personlighet och ditt genuina teknikintresse med ett öppet och utvecklingsorienterat sinne och viljan och att göra gott tillsammans med dina kollegor.

Du kan påbörja din resa med iquest på flera sätt:

  • Följa oss på LinkedIn och bevaka de möjligheter som dyker upp: vi lägger upp all information om aktuella tjänster och utlysningar på LinkedIn.
  • Skicka en spontanansökan till oss via kontaktformuläret. Berätta om vem du är, vad du vill åstadkomma och varför du vill jobba tillsammans med oss, så tar vi det därifrån. Vi svarar på alla spontanansökningar.
  • Du kanske studerar och vill göra din praktik hos oss? Vi har haft samarbeten med bland annat STI och IT-Högskolan. Vi har även genomfört samarbetsprojekt med Hyper Island. Läser du en utbildning inom IT (webbutveckling, machine learning, IoT, automation och liknande), energieffektivisering eller liknande och vill göra praktik på ett spännande och framtidsinriktat företag? Då kan vi vara den rätta matchen för dig.
  • Kanske läser du till civilingenjör eller högskoleingenjör och vill göra examensarbete hos oss? Vi har gott om data och uppslag till examensarbeten. Eller kanske du redan har span på oss och förslag på egna idéer till examensarbete? Kontakta oss så får vi se vad vi kan åstadkomma tillsammans

Tveka inte att höra av dig! Vi ser fram emot att få träffa dig.
/Teamet på iquest
Image
Image
Image

Kontakta oss!

Det finns flera sätt att kontakta oss, välj det som passar bäst:

  • Skicka ett brev eller vykort till adressen: iquest ab, Box 80, 129 22 Hägersten
  • Transportera dig till vårt kontor:Telefonvägen 30, Hissuppgång C, 1 tr (c/o Kolonien). Klicka här för vägbeskrivning.
  • Ring till Farhad på +46 70 416 34 00. Erbjudanden om diverse abonnemang, kontorsvaror, kryptovalutor, investeringsträffar, gratisluncher och liknande undanbedes
  • Du kan också skicka e-post med hjälp av formuläret på sidan.
Snälla fyll i de obligatoriska fälten.
Snälla fyll i de obligatoriska fälten.
Snälla fyll i de obligatoriska fälten.